Welkom aan boord!

De Nicolaasgroep is een waterscoutinggroep in Midlaren. Wij hebben verschillende speltakken in verschillende leeftijdscatagoriën. De Welpen (7-11 jaar) hebben activiteiten op en rond het water. De Scouts (Zeeverkenners 11-15 jaar) zijn zo veel mogelijk op het water en zeilen in lelievletten. De Explorers (Wilde vaart 15-18 jaar) samen met de Roverscouts (Wilde vaart 18 tot 21 jaar) pakt het iets ruiger aan en heeft de beschikking over een speciaal ontworpen zeilvlet. De Plusscouts zijn leden van 21 jaar en ouder. Zij ondersteunen de speltakken en organiseren evenementen voor jeugd en volwassenen. En ehh… mocht je bij ons aan boord willen, dan moet je wel kunnen zwemmen! Voor leidinggevenden en vrijwilligers vraagt de groep voor jou een VOG aan.

Sponsorkliks extra inkomsten voor de Nicolaasgroep

Omdat wij voor het goed draaien van onze waterscouting club extra inkomsten goed kunnen gebruiken om alle noodzakelijke uitgaven en overige kosten te kunnen doen.

Willen we jullie vragen bij het online winkelen altijd via de site van sponsorkliks (www.sponsorkliks.com) te winkelen! via die site wordt je doorgestuurd naar de winkel waar je wat wilt kopen. Het bestellen van artikelen loopt dan net zoals je altijd gewend bent om te doen. Echter gaat er een commissie naar de Nicolaasgroep.

Het mooie van Sponsorkliks is dat het jullie geen extra geld kost, en dat het de Nicolaasgroep wel extra geld oplevert!

Over elke bestelling die je doet bij de aangesloten webwinkels via Sponsorkliks wordt een bepaald percentage commissie ingehouden, wat ten goede komt aan de groep. Denk hierbij aan bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt, Bart Smit etc. etc. Maar ook bijvoorbeeld aan Venere of Bookings.com voor het boeken van reisjes en hotels, levert flink wat voor ons op!! 75% van de commissie gaat naar de Nicolasgroep. Zie het plaatje hieronder hoeveel tot nu toe is opgebracht.

Wanneer je klikt op onderstaand plaatje kom je direct op de sponsorkliks site van de Nicolaasgroep. (check nog even als je op de site van sponsorkliks komt middels het klikken op het plaatje dat rechtsboven het logo van de nicolaasgroep staat) of op deze link https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5728